Sunday, October 17, 2010

Takip Ettiklerimiz ve Haritalar / Blogs We Follow and Google Maps

Merhaba,

Tüm yazarlar şehir dışında olduğundan 1 hafta oldu yeni bir yazı yayınlamayalı. Ama yazamadığımız için okumayı da bırakmadık pek tabii! Bir fırsat bulup, izlemekten keyif aldığımız blog'ları listeledik. Umarım hoşunuza gider. Sağ taraftaki sütundan ulaşabilirsiniz.

Bunun dışında ne zamandır aklımızda olan bir projeyi de hayata geçirdik. Gittiğimiz ve yazdığımız yerlerin haritada gösterilmesi! Bu işi de üstün körü yapmadık ve tam bulundukları yerleri işaretledik harita üzerinde. Bu yüzden numaraya falan ihtiyaç duymadan göz kararı bu mekanların caddenin ne tarafında olduğunu kestirebilirsiniz. Şimdilik sadece Ankara haritamız var. Çok yakında İstanbul için de hazırlayacağız.

Haritaya ulaşmak için, buradan.

Haftaya da yaklaşık 4 adet İstanbul yazısı olacak!

Görüşmek üzere.


------------------------------------------------

Greetings,

All of the writers are out of town and working hard, that's why this week is silent. But since we cannot write, we started to read a lot! On the column at the right hand side, you can find the blogs that we love to read and follow. Hope you enjoy as well.

Apart from this, finally we have created some time to launch our Google Maps project which you can follow here. In this map, we have pinned the places that are written in this blog. Only for Ankara now but there will be soon a map for İstanbul too. Also the pins are in exact spot, so that you don't need any apartment numbers.

See you next week with some exciting İstanbul posts!

2 comments:

Oburcan said...

Teşekkürler,ben de sizi severek takip ediyorum. Harita fikri süper olmuş,tebrikler.

Glass Half Full said...

Teşekkür ederiz, çalışmalar devam ediyor...