Thursday, November 25, 2010

Drama Queen Reporting / Drama Queen Bildiriyor: Ankara Konak – Kızılcahamam




BU YAZI, BLOG SAHİPLERİNİN BOŞ TEHDİTLERLE UĞRAŞACAK KADAR İŞSİZ OLMAMALARI SEBEBİ İLE DEĞİŞTİRİLMİŞTİR!




OKURLARIMIZIN VE DİĞER BLOG SAHİBİ ARKADAŞLARIMIZIN BU KONUDAKİ YORUMLARINI BİZLERLE PAYLAŞMALARINI RİCA EDİYORUZ!!!





Kuzu çevirme, kavurma ve 2 adet etli ekmek yenildi, 3 ayran içildi. 55 TL hesap ödendi. Memnun kalmadım ve paramın karşılığını alamadığımı düşünüyorum.

10 comments:

gezgin said...

Yazılarınızı çok beğenerek takip ediyorum, tarzınızı oldukça dostane buluyorum. Bu başlığa yazılan yorumları silinmeden önce de okumuştum. Ankara Konak'ın tavrını buralara vardırmış olması ve buradan yazı kaldırmak zorunda bırakması yorumlarınızın doğrular nitelikte. Paylaştığınız için teşekkürler.

ursula said...

Merhaba..

Blogunuzun sessiz takipçilerinden biriyim. Anladığım kadarıyla eleştirileri kaldıramayan mekan sahipleri canınızı sıkmışlar. Keşke sizi tehdit etmek yerine aynı çabayı yemeklerini düzeltmek için harcasalarmış. Ya da sizin postunuzun altına yorumlarınızı dikkate alacaklarını ve memnuniyetsizliğinizden ötürü üzgün olduklarını yazsalarmış. Daha olgun ve medeni bir davranış olurmuş.

Ama tabi Türk aklıyla çalışıp "nasılsa bir daha gelmez bu kerizler buraya, kaktıralım rezil yemekleri önlerine" diye düşünmek sonra da beğenmeyenlere çemkirmek daha kolay. Ama ahlaklı bir bakış açısı mı, işte o tartışılır..

Sevgiler...

Mehmet Bingöl said...

Amatör bir blogda yazılanları bile sindiremeyen ve tehditlere başlayan zihniyeti kınıyorum.Artık "herkesin" lokantacı olduğunun kanıtıdır.Ayıp

Olimp said...

Kızılcahamam'ı defalarca ziyaret etmiş bulunmaktayım. Sözü geçen yere de gitme hatasında bende bulunmuştum.

Aynadaki görüntülerini beğenmeyen kişiler yada müesseseler, bu sebeple saldırgan bir tavır ile aynayı kırmak yerine, oradaki kusurları görüp düzeltmeye çalışsalar güzeli ve başarıyı elde ederler.

Sizi bu blogu yazmaktan ve fikirlerinizi özgürce ifade etmekten yıldırmamaları dileğiyle. Güzel yorumlarınızın devamını bekleriz.

Deniz Ozger said...

Olur mu oyle sey, yazinizda neyi sevip neyi sevmediginizi detaylica anlatmanizi tavsiye ederim.

Glass Half Full said...

Tüm desteğiniz ve yorumlarınız için teşekkürler... Yazarlar olarak bu konuda sessiz kalma kararı aldığımızdan sadece duygularımıza tercüman olduğunuzu yazabiliriz...

mert said...

Bahsi geçen ANKARA KONAK RESTOURANA Kızılcahamama gittiğimde uğrar yemeklerimizi orda yeriz bu güne kadar ciddi anlamda bi memnuniyet sizliğimiz sözkonusu olmadı ben şahsen genel çerçevede baktığımda kızılcahamamda seçkin temiz bi yer oldugunu düşünüyorum keşke bu şekilde diğilde firma yetkileri ile yüz yüze görüşüp dileklerinizi dile getirip memnuniyetinizi doslarınıza anlatsaydınız çok daha iyi olurdu..

Glass Half Full said...

Merhaba Mert,

Yazida bahsettigimiz tehditler sebebi ile yorumunuza cevap veremeyecegim, ancak bu durumu yemek sirasinda ve sonrasinda da bildirdik zaten. Bu sekilde cirkinlesen bir muesseden herhangi bit memnuniyetsizligi telafi etme yada ozur dileme gibi bir geribildirim beklemek yanlis olurdu zaten.

Oburcan said...

Bence işletmeler burada çıkan yazılara tehditkar cevaplar vermek yerine yazılanları dikkate alıp eksiklerini giderseler çok daha iyi iş yaparlar.
Ben de yazmayı düşünüyorum ve listeme ekliyorum.

Anonymous said...

tehditlerle sizi yıldırmış olmaları, onların gözünde bir başarıdır. keşke yılmasaydınız ama bu ne olduğu belirsiz "insanlarla" uğraşmak istememeniz de son derece doğal.

söz konusu yere büyük bir beklentiyle ben de gittim. ancak ilk deneyimi üzerine beni davetli götüren arkadaşım da çok mahçup olarak çıktık.

kimlere ne amaçla hizmet verdiği az çok belli bir yer zaten..