Saturday, June 12, 2010

Giriş – First post

Breaking News: Live from life! Bugün yayın hayatına başladı. Peki bu blogda neler bulacaksınız? Açıkcası sabun köpüğünden fazla bir şey değil. Yoğun bir iş gününün ardından eve geldiğinizde kafanızı dağıtacağınız veya sabah işe başlamadan önce son kaytarmalarınızı yapacağınız yer burası. Bazen ertesi günün planlarını yapmanıza yardımcı olacak, bazen size eşlik edecek yeni müzikler tanıtacak, bazen de güncel olaylara farklı bir pencereden bakmanızı sağlayacak. En önemlisi her gün güncellenerek bir okuma sürekliliği oluşturulacak.
Küçük bir not, Ankara’da yaşadığımız için genellikle Ankara yoğunluklu olması kaçınılmaz; ancak seyahat etmeyi sevdiğimiz gerçeği de göz önünde bulundurulmalı. Bir de bizim dışımızda çok sevdiğimiz arkadaşlarımızın düşünceleri ve tecrübeleri zaman zaman kendi kalemlerinden yer alacak.
Şimdilik hoşçakalın.
Breaking News: Live from life! Started its broadcasting life today. What are you going to find in this blog? Nothing trivial. After an exhausting workday will help you to relax or early in the morning before starting work will be your last break. Sometimes will help you to plan your next day, sometimes will introduce you new sounds going with your daily routine or come up with a different point of view for the current events. What is more, will be updated daily.
In addition, as we are living in Ankara, posts will be generally related to Ankara; however, our passion for traveling should be noted. Another important point is that from time to time thoughts and experiences of our dear friends will appear with their signature.
Goodbye for now.



No comments: