Tuesday, July 20, 2010

Classic! - Hall and Oates



Hani bazen sırf kafa dağıtmak için izlediğimiz basmakalıp Hollywood filmleri vardır ya. Kamera önce ulaşılmazı yani popüler olanı gösterir daha sonra kendi halinde olan diğer kişiye döner. Aslında o da içinde çok mükemmel biridir ama bunu görebilmek için çaba harcamak gerekir. Bu imkansız olan 2 ayrı dünya filmde bir şekilde birleşir fakat daha sonra sudan bir sebeple biter. Ama en sonunda iki taraftan biri, karakterinin dışına çıkarak karşı tarafa büyük bir jest yapar ve filmi mutlu bir sonla yani yüzümüzde bir gülümsemeyle bitiririz.

Kabaca bahsetmek istediğim bu filmler. Evet herkes gibi bende izliyorum bunları ara sıra. Bazen çok eğlendiğim de oluyor bazen de harcadığım 2 saate acıyorum. Ama bu filmlerde istisnasız sevdiğim bir şey var ki o da kullanılan müzikler. Bir bakıyorsunuz eskiden çok severek dinlediğimiz bir klasik tekrar canlanıyor yada tamamen yepyeni bir şey sizi etkisi altına alıyor. Belki günlük hayatın karmaşası içinde kaçırabileceğiniz şarkılar o an sadece bu aptal filme konsantre olduğunuz için sizi yakalıyor ve uzun süre dinleyeceğiniz bir müzik zevkine dönüşüyor.

Yukarıdaki video’da izleyeceğiniz / izlediğiniz sahne “She’s Out of My League” isimli filmden. Bir Hall and Oates klasiği. İyi dinlemeler.

Because your kiss!
Your is on my list
Your kiss I can’t resist!

Son bir not da filmi izleyeceklere. Mümkünse fragmanı pas geçip izleyin. En komik sahneleri iki dakikalık fragmana sığdırmışlar çünkü.

------------------------------------------------------------------------

We all watch cheesy Hollywood movies from time to time. At least I know I do. They provide diversion from real life and give temporary happiness since they generally wrap up to a happy ending. Of course some of them can be a complete waste of time; offers nothing more from above mentioned and you absolutely feel sorry for the last 2 hours taken from life. But regardless of the quality of the movie, music used in these is always good! Sometimes a brand new song and sometimes an old classic catch you and dominate your life for some time. Maybe, if you hear this song in the rush of real life you will not notice, but since you are concentrated on this crappy movie you catch these details. This is the beauty of these movies for me.

Above, is the video from the movie called “She’s Out of My League”. A Hall and Oates classic. Enjoy!

No comments: